19 Şubat 2017 Pazar

Temmuz Suçlu Kitabından Alıntı

  Hiç yorum yok
Kimseyle hiçbir şey konuşamıyorum. Taş gibi oldum. Konuşamadığımdan böyleyim, biliyorum.  Ama konuşmalıyım. Mutlaka konuşmalıyım. Kaç gündür kafam karmakarışık.  Kanamadan sonra iyiyim, daha iyiyim. Konuşmalıyım ama kiminle, nerede, nasıl...  Birden her şeyi sana yazabileceğimi düşündüm. Evet sana! Çekmeceleri açıp kapadım. Gürültüyle kâğıt arıyorum. Yok. Konuşamasak bile sana yazarım. Uzun bir mektup olur. Bir uçurum mektubu; başı sonu belirsiz. Koyu duman rengi bir boşluk, dibini göremiyorum. İçimi sana dökerim. Çekmeceleri hızla çarpıyorum. Şurada samanlı kâğıtlarım olacaktı. İşte, buldum onları. Önce karalamasını yazarım-bilirsin hep öyle yaparım-sonra temize çekerim. Uçurum mektubu! Evet evet iyi düşündüm bunu. Nasıl korkmaya başladığımı, sonra nasıl soğuduğumu... (Sf:67, Soğuma Günleri)

Kimseyle hiçbir şey konuşamıyorum. Taş gibi oldum. Konuşamadığımdan böyleyim, biliyorum. 
Ama konuşmalıyım. Mutlaka konuşmalıyım. Kaç gündür kafam karmakarışık. 
Kanamadan sonra iyiyim, daha iyiyim. Konuşmalıyım ama kiminle, nerede, nasıl... 
Birden her şeyi sana yazabileceğimi düşündüm. Evet sana! Çekmeceleri açıp kapadım. Gürültüyle kâğıt arıyorum. Yok. Konuşamasak bile sana yazarım. Uzun bir mektup olur. Bir uçurum mektubu; başı sonu belirsiz. Koyu duman rengi bir boşluk, dibini göremiyorum. İçimi sana dökerim. Çekmeceleri hızla çarpıyorum. Şurada samanlı kâğıtlarım olacaktı. İşte, buldum onları. Önce karalamasını yazarım-bilirsin hep öyle yaparım-sonra temize çekerim. Uçurum mektubu! Evet evet iyi düşündüm bunu. Nasıl korkmaya başladığımı, sonra nasıl soğuduğumu... (Sf:67, 
Soğuma Günleri)

 T Harfi İle Başlayan

Beğendiğiniz Gönderileri Arkadaşlarınızla Paylaşınız

Etiketler :

Adsız

Bir Kitap Arıyorsun ve İçeriği güzel olsun diyorsan kitaplardan alınan kesitlerle hoşuna giden kitabı bulabilirsin. Destekleriniz İçin Teşekkürler.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.