27 Şubat 2017 Pazartesi

Bir Demet Tebessüm Bir Tutam Sevgi Kitabının Tanıtımı

  Hiç yorum yok
"Dün öldü, bugün can çekişiyor, yarın ise daha doğmadı ". Resmen terapi gibi geldi. Elime aldım ve bitirdim. Bir roman şeklinde değil, kişiler üzerinden kısa kısa hikayeler, anılar var içinde. İnsana bitirdikten sonra iyi hissettiren bir kitap. Yazar eleştirilerine, tespitlerine ve yaşanılmış bazı olaylara anılarına yer vermiş. Örneklendirerek anlatımını zenginleştirmiş. İnsanın sıklıkta yaptığı hatalara değinmiş. (Bu hataları yapan biri olarak düzeltme konusunda bir adım atacağıma inanıyorum. ☺) İşe öncelikle kendini severek başlanması gerektiğini ve pozitif düşünmenin hayatınıza katkılarını dile getiriyor. Hipnoz kısmı içn hala acaba gerçek mi diye soru işareti kalsada verilen isimlerin insanlar üzerinde etkilerine katılıyorum. Katıldığım diğer görüşü ise nefretin ne kadar yalın bir duygu olduğu kısmı. Gerçekten nefretin sahtesi yoktur. Eşeğin gölgesi hikayesi tartışılır... En sevdiğim kısmıydı diyebilirim. Yüzümde tebessüm kalbimde sevgiyle okudum.❤ Bu arada çok tartışılan bir konuya açıklık getirmiş. Bu arada içinde değinmediğim bir çok yönü var ama hepsini anlatınca geriye ne kalır ki . En güzeli herkesin kendi yolculuğuna kendisinin başlaması. ☺

 Bir roman şeklinde değil, kişiler üzerinden kısa kısa hikayeler, anılar var içinde. İnsana bitirdikten sonra iyi hissettiren bir kitap. Yazar eleştirilerine, tespitlerine ve yaşanılmış bazı olaylara anılarına yer vermiş. Örneklendirerek anlatımını zenginleştirmiş. İnsanın sıklıkta yaptığı hatalara değinmiş. (Bu hataları yapan biri olarak düzeltme konusunda bir adım atacağıma inanıyorum. ) İşe öncelikle kendini severek başlanması gerektiğini ve pozitif düşünmenin hayatınıza katkılarını dile getiriyor.
Hipnoz kısmı içn hala acaba gerçek mi diye soru işareti kalsada verilen isimlerin insanlar üzerinde etkilerine katılıyorum. Katıldığım diğer görüşü ise nefretin ne kadar yalın bir duygu olduğu kısmı. Gerçekten nefretin sahtesi yoktur. Eşeğin gölgesi hikayesi tartışılır... En sevdiğim kısmıydı diyebilirim. Yüzümde tebessüm kalbimde sevgiyle okudum.Bu arada çok tartışılan bir konuya açıklık getirmiş. Bu arada içinde değinmediğim bir çok yönü var ama hepsini anlatınca geriye ne kalır ki . En güzeli herkesin kendi yolculuğuna kendisinin başlaması. 



Kitap Tanıtımı

Beğendiğiniz Gönderileri Arkadaşlarınızla Paylaşınız

Kitaptan Bunlar

Bir Kitap Arıyorsun ve İçeriği güzel olsun diyorsan kitaplardan alınan kesitlerle hoşuna giden kitabı bulabilirsin. Destekleriniz İçin Teşekkürler.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.