8 Mart 2017 Çarşamba

Aeden Kitabının Tanıtımı

  Hiç yorum yok
Cok ilgi cekici bir anlatimi vardi.ilk cumlesi "her kitap bir okyanustur fikrimce" olunca icine cekiverdi beni ve kitabin sonuna kadar da icinden cikamadim.kitabin konusu farkindalikti ya da kitabin kendi cumlesiyle ozetlersem; "insan ancak fark ettigi zaman gördüğünün degerini bilebilirdi.". Yazar gercekle fantastigi birlestirerek icinde tüm insani duygularin oldugu bir kurgu olusturmus.oyle noktalara deginmis ki kolay kolay aglamayan ben bu kitabin bazi noktalarinda insanligimdan utanip agladim.kimine insanlar asagilanmis gibu gelebilir ancak yazar yazdiklarinda haksiz miydi? Yazarin okudugum ilk kitabiydi.alti cizilecek,alinti yapilacak o kadar cok yer vardi ki...cumleleri oyle anlam doluydu ki durup sayfayi kapatip uzerinde dusundukten sonra tekrar okudugum ve yine uzeronde düşündüğüm cumleleri coktu.bu kadar olumlu düşüncemin yani sira iki yerde olay atlamis gibi hissettim ki bu tek olumsuz yani.kitabin son sayfasindan da anlasilacagi uzere 2 adet devam kitabi yolda.


Cok ilgi cekici bir anlatimi vardi.ilk cumlesi "her kitap bir okyanustur fikrimce" olunca icine cekiverdi beni ve kitabin sonuna kadar da icinden cikamadim.kitabin konusu farkindalikti ya da kitabin kendi cumlesiyle ozetlersem; "insan ancak fark ettigi zaman gördüğünün degerini bilebilirdi.".
Yazar gercekle fantastigi birlestirerek icinde tüm insani duygularin oldugu bir kurgu olusturmus.oyle noktalara deginmis ki kolay kolay aglamayan ben bu kitabin bazi noktalarinda insanligimdan utanip agladim.kimine insanlar asagilanmis gibu gelebilir ancak yazar yazdiklarinda haksiz miydi?
Yazarin okudugum ilk kitabiydi.alti cizilecek,alinti yapilacak o kadar cok yer vardi ki...cumleleri oyle anlam doluydu ki durup sayfayi kapatip uzerinde dusundukten sonra tekrar okudugum ve yine uzeronde düşündüğüm cumleleri coktu.bu kadar olumlu düşüncemin yani sira iki yerde olay atlamis gibi hissettim ki bu tek olumsuz yani.kitabin son sayfasindan da anlasilacagi uzere 2 adet devam kitabi yolda.


Kitap Tanıtımı

Beğendiğiniz Gönderileri Arkadaşlarınızla Paylaşınız

Etiketler :

Kitaptan Bunlar

Bir Kitap Arıyorsun ve İçeriği güzel olsun diyorsan kitaplardan alınan kesitlerle hoşuna giden kitabı bulabilirsin. Destekleriniz İçin Teşekkürler.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.